El CPV Benidorm revalida el seu títol de campió de primera de llargues El CPV Benidorm revalida el seu títol de campió de primera de llargues

El CPV Benidorm revalida el seu títol de campió de primera de llargues

Domingo 08 de Julio del 2018
Versión en PDF
El CPV Benidorm s’ha proclamat campió de primera categoria de la 34a Lliga de Llargues “Trofeu Diputació d’Alacant” davant els jugadors de CPV El Campello, per un resultat de 10 a 6.

D’aquesta manera revaliden el títol que van aconseguir l’any passat er primera volta i es consoliden com els màxims dominadors de la modalitat. Ha sigut una partida carregada d’emoció de les que aconsegueixen fer afició.

 

Per part de Benidorm ham jugat José Luis Calvo, Juan Ripoll, Vicent Ivorra, Paco Juan i Rafa Ferrer. Per part del CPV el Campello ha jugat José Antonio Martínez, Marc Berenguer, Carles Tendero, José Berenguer i Jesús Varó. La partida no ha tingut res a veure amb la final de l’any passat. Ha tingut dues parts ben diferenciades. Tot i que era Benidorm que s’avançava en el marcador, Campello anava aconseguit reduir distància. Primerament els joves de Benidorm feien 3 per 2, s’igualava a 3 jocs, novament se n’anava Benidorm, per a tornar a igualar a 4 i a posteriori a 5 jocs. Assistíem a uns primers compassos on el vent dificultava el treure i provocava faltes en les dues banques. S’ha lluitat de valent per a aconseguir el 6 per 5, Campello ha tornat a igualar a 6, i el 7 per 6 per a Benidorm ha sigut, sens dubte, el joc més llarg i amb més alternatives de la partida.

 

Després ja no han pogut fer res més, el Campello s’ha quedat amb aquest resultat, mentre que una hora i 50 minuts més tard, Benidorm ha sumat els 10 punts que l’han fet valedor del títol de 2018.

 

Ha presenciat aquesta partida el Diputat d’Esports d’Alacant, Juan José Castelló, acompanyat per l’alcalde de Poble Nou, Josep Femenia, el regidor d’esports, Manolo Segarra, i el coordinador de Pilota de la Generalitat, Sebastià Giner, junt el vicepresident de la FPV, Vicent Molines i el regidor d’esports de Benidorm, Arturo Cabrillo.

 

Els jugadors de Benidorm han celebrat efusivament la partida, i han sigut felicitats pels seus rivals com a justos vencedors.

 

Calp, campió de segona de Palma


La partida que s’ha disputat amb anterioritat a la gran final de llargues ha sigut la de la segona categoria de Palma. Calp s’ha enfrontat a Tibi en una final descafeïnada. Els primers ho han brodat tot, i han demostrat amb claredat la seua superioritat guanyant per 10 a 3 jocs.

http://fedpival.es/noticies/detall/6973